Segbroek College

Jaarlijkse eindvoorstelling Segbroek Dans

Op zondag 5 juni, 12.00 uur verzorgt Segbroek Dans de jaarlijkse eindvoorstelling, dit jaar in De Regentes..
Bestellen van kaarten kan hier.
Natuurlijk hopen onze leerlingen op een hoge opkomst voor de voorstelling. Ze bereiden zich al wekenlang voor op een prachtige uitvoering. U/Je bent dus van harte welkom!
Veel succes met de laatste loodjes!


Segbroek nieuws

Ni Hao Beijing en Shijiazhuang

Mevrouw Potma en mevrouw Huisman zijn onlangs met 10 leerlingen teruggekeerd van een geweldige stage en uitwisselingsreis naar China. Na een intensief voorbereidingstraject vertrok het gezelschap vlak voor de meivakantie naar Beijing. Meteen na aankomst op 22 april startte het drukke programma met een ontvangst door de Nederlandse ambassadeur in China en de rector magnificus van de Communication
University of China, een gerenommeerd instituut.

IMG-20160428-WA0014.jpg


Segbroek nieuws

中國,我們來了 (China, we komen er aan!)

Het Segbroek was in 2013 de eerste Haagse school die met een groep leerlingen deelnam aan een uitwisselingsprogramma met China. Het Segbroek organiseert de uitwisseling samen met Globi, een organisatie die werkt aan internationalisering in het onderwijs.

IMG_0961.JPG


Segbroek nieuws

Het Segbroek feliciteert………………………………….

Donderdag 21 april kregen maar liefst elf leerlingen van het Segbroek College het certificaat van LAPP-top, waarmee ze succesvol hun deelname  aan dit programma van de Honours Academy te Leiden afsloten.

LAPP-top  is speciaal ontwikkeld voor gemotiveerd en getalenteerde leerlingen, die in een achttal bijeenkomsten kennis maken met een onderzoeksgebied van een universitaire opleiding, bijvoorbeeld sterrenkunde, Russisch of wijsbegeerte.009_lapptop_1.jpg

Staand van links naar rechts:  Nadir Lamrini (Islam Academy), Lieke van der Linden (sterrenkunde), Dina Marges (wijsbegeerte), Anne Vis (natuurkunde), Simone van Vossen (taalwetenschap), Philip Wüst (recht, retorica en democratie)

Zittend van links naar rechts: Naomi Geleynse (psychologie) Carianne Kasten (psychologie) Eliza van Walraven (Russisch).

Noëmi van Blankenstein (sterrenkunde) en Willem Kuijken (life, science &technology) konden helaas niet aanwezig zijn bij de uitreiking.


Segbroek nieuws

Dodenherdenking

Op 4 mei vindt de jaarlijkse dodenherdenking plaats bij het Haags Verzets- en Bevrijdingsmonument aan het Carnegieplein tegenover het Vredespaleis.

Het Segbroek College heeft dit monument geadopteerd. Op 4 mei zal er dan ook een krans worden gelegd door leerlingen van onze school.

Vanaf 19.45 uur is er bij het monument muziek, gevolgd door twee minuten stilte om 20.00 uur. Daarna een krans-/bloemlegging gevolgd door een defilé.


Segbroek nieuws


Zoeken

Segbroek

Klaverstraat 7
2565 BT Den Haag
tel. 070-363 49 40
fax 070-363 48 94
info@segbroek.nl

Goudsbloemlaan 131
2565 CR Den Haag
tel. 070-363 34 39

facebook.png twitter.png


Wij zijn trots op onze school!


Lisa Ringnalda en Luca Massaro hebben voor u een impressie van de open dag aan de Klaverstraat gefilmd.