Segbroek College

Op het Segbroek

In bovenstaand filmpje vertellen onze leerlingen over het Segbroek College.
Binnenkort maken alle Haagse scholieren hun keuze voor een middelbare school. Een spannende periode voor leerlingen en ouders. Gelukkig zijn er veel goede scholen in Den Haag, waaruit je je keuze kunt maken. Dat betekent dat je kunt kiezen voor een school die goed bij jou past. Natuurlijk ben je van harte welkom op het Segbroek College!

Lees meer >>


Talentprogramma's Segbroek College

Het Segbroek College is een school met veel aandacht voor talentontwikkeling. We verwachten veel van leerlingen en proberen hun cognitieve talenten maximaal tot ontplooiing te laten komen. Daarnaast kent het Segbroek een aantal sportieve en culturele TalentProgramma's waarin leerlingen hun talent kunnen ontwikkelen.

Lees meer >>


Projectdag NL Doet, 3M op vrijdag 9 maart 2018

Op vrijdag 9 maart deden de leerlingen van 3 Mavo in het kader van maatschappelijke stage mee aan de landelijke actie NL Doet. Op een aantal locaties verrichtten onze leerlingen vele verschillende werkzaamheden. Zo klusten de klassen 3M1 en 3M2 voor de thuiszorgorganisatie T-Zorg bij de cliënten.
                 pd1.jpg PD2.jpg


Segbroek nieuws

Aanmelden 4Havo

Om het aanmeldformulier in te kunnen vullen, heeft u een aanmeldcode nodig en het BSN nummer van de leerling. Indien u nog geen aanmeldcode heeft, kunt u deze telefonisch aanvragen bij de administratie via 070-3634940. Segbroek nieuws

BSM DEMO 2018

bsm_2.jpg
Dit jaar geven onze 5 Havo-examenleerlingen BSM (Bewegen, Sport en Maatschappij) voor het eerst een spetterende demonstratie.
Tijdens deze demo, die plaats zal vinden op vrijdag 13 april a.s., zullen zij ons trakteren op geweldige turn- en dansvaardigheden, die zij in de afgelopen maanden hebben aangeleerd en verbeterd. Om er een flitsende show van te maken doen zij dit op opzwepende muziek.  


Segbroek nieuws

Moodcamp

Op 7 februari kreeg de Hey campagne om depressiviteit bespreekbaar te maken, die vorige maand bij ons op school van start is gegaan, een vervolg met een Moodcamp. Onze leerlingen uit 2 vwo zijn daarbij aanwezig geweest. Onderdeel van dit Moodcamp was een obstacle run van twee kilometer, waarbij elk obstakel stond voor een thema rondom depressie. Zo moesten de leerlingen onder andere door het "zwarte gat", het "web van emoties" en over de "geen grip muur". Na afloop van de run zijn de leerlingen Lizelotte en Mees en de teamleider van de vwo onderbouw, Diego Demaree, in gesprek gegaan met staatssecretaris Paul Blokhuis. De staatssecretaris roemde onze school om de aandacht die we hebben voor leerlingenzorg en leerlingbegeleiding. Een aantal leerlingen is vervolgens samen met de staatssecretaris door het "web van emoties" gegaan. De inspirerende dag werd afgesloten met een bezoek aan het binnenterrein, waar workshops werden gegeven door ervaringsdeskundigen en men met elkaar in gesprek kon gaan. Gezien de aanwezigheid van 850 bezoekers, onder wie mensen met een depressie, hulpverleners, ervaringsdeskundigen en bekende Nederlanders, was dit een waardevolle afsluiting van de dag. 

Een filmimpressie is hieronder te vinden:


Segbroek nieuws

Historisch schaatssucces voor het Segbroek College

Nog nooit werd er in de afgelopen 17 jaar dat het Segbroek College aan de NK SPA meedeed, zo'n succes gehaald. Maar liefst 3 NK titels voor de ploegen en een NK titel voor scholen werden er op dinsdag 6 februari op de coolste baan van Nederland gehaald.

segbroek-schaatst.JPG


Segbroek nieuws


Zoeken

Segbroek

Klaverstraat 7
2565 BT Den Haag
tel. 070-363 49 40

Goudsbloemlaan 131
2565 CR Den Haag
tel. 070-363 34 39

E: info@segbroek.nl

facebook.png twitter.png


Open Dag 2018

Poster OpenDagen-2018.jpg