Segbroek College

Convenant Leidse Universiteit

convenant-leidse-universiteit-tn.jpg

Op 6 oktober heeft het Segbroek samen met 39 andere scholen met de Universiteit van Leiden een convenant voor drie jaar ondertekend in het kader van het Pre-University en Laptopp programma.
Dit programma stelt goede vwo-leerlingen in staat intensief kennis te maken met de wereld van universiteit en wetenschap. Dat het Segbroek dit convenant kon ondertekenen is de verdienste van Mevr. van Noort en Mevr. Mahieu, die ons lidmaatschap van dit selecte gezelschap van scholen veilig stelden door de afgelopen twee jaar weer actief te werven onder onze vwo-ers.
Met als resultaat dat we nu vaste leverancier zijn van leerlingen voor beide programma’s en dat de wijze waarop dat gebeurd is, reden was voor de Leidse Universiteit om de verbintenis te verlengen. Tijdens de officiële opening van het Academisch jaar van het Honours programma viel aan het Segbroek de eer te beurt om als vertegenwoordiger van alle deelnemende scholen in de Hooglandse kerk het convenant te ondertekenen.
Fotograaf Mevr. Mahieu legde de gebeurtenis óók vast op de gevoelige plaat!

convenant-leidse-universiteit.jpg 


Zoeken

Segbroek

Klaverstraat 7
2565 BT Den Haag
tel. 070-363 49 40

Goudsbloemlaan 131
2565 CR Den Haag
tel. 070-363 34 39

E: info@segbroek.nl

facebook.png twitter.png instagram.png

Privacy Policy