Segbroek College

Thema-avond Ouderraad met Mark Mieras aan de Klaverstraat op 19 november


Ook dit jaar organiseert de Ouderraad de jaarlijkse thema-avond. Dit jaar rond het thema “Werking van het puberbrein”. We zijn erg blij dat we Mark Mieras - bekend wetenschapsjournalist en schrijver van talloze artikelen en boeken zoals Heftige Hersens, Ben ik dat? en Liefde - bereid gevonden hebben om een lezing te verzorgen. Na deze lezing kunt u diverse workshops volgen.
U bent al diverse malen gemaild met het complete programma voor onze thema-avond van donderdag 19 november aan de Klaverstraat. Mocht u zich nog niet aangemeld hebben, dan kan dat alsnog via de onderstaande link naar het inschrijfformulier:

http://goo.gl/forms/vvvdtjPnXJ

De gehele Ouderraad is van mening dat het thema garant staat voor een heel boeiende avond. Wij hopen dan ook op uw komst. Misschien tot ziens op donderdag 19 november aan de Klaverstraat"


Zoeken

Segbroek

Klaverstraat 7
2565 BT Den Haag
tel. 070-363 49 40

Goudsbloemlaan 131
2565 CR Den Haag
tel. 070-363 34 39

E: info@segbroek.nl

facebook.png twitter.png instagram.png

Privacy Policy