Segbroek College

Escape the Classroom

Vlak voor de eind examens volgen de leerlingen een paar dagen examen trainingen voor verschillende vakken. De leerlingen met het vak biologie volgden wel een hele speciale examentraining: Escape the Classroom. Een doorgedraaide biologie docent had de eindexamens gestolen en de leerlingen moesten allerlei puzzels oplossen om de opgaven terug te krijgen. Bijna alle groepen is het gelukt dit drama binnen de gestelde tijd te voorkomen, gefeliciteerd! 

esc1-1.jpg esc2-1.jpg
 

Escape the Classroom is niet alleen een spel, de leerlingen maken, zonder het door te hebben, 8 eindexamen opgaven. Daarna geven de leerlingen aan een goed overzicht te hebben en goed te weten waar ze nog aan moeten werken. Tijdens het oplossen van de escape room kunnen ze een andere leerling de genetica opgave laten doen, maar tijdens het eindexamen niet. Sommige leerlingen komen erachter dat ze van dit onderwerp nog wat opgaven willen oefenen. Een uitdagende manier om jezelf te testen en de ideale meesterproef voor je eindexamen! Succes allemaal! 

esc3-1.jpg  esc4-1.jpg


Zoeken

Segbroek

Klaverstraat 7
2565 BT Den Haag
tel. 070-363 49 40

Goudsbloemlaan 131
2565 CR Den Haag
tel. 070-363 34 39

E: info@segbroek.nl

facebook.png twitter.png instagram.png

Privacy Policy


Open Dag 2018

Poster OpenDagen-2018.jpg