Segbroek College

HET SEGBROEK FELICITEERT………….

                                            Ans.jpg

…………..Viren Bahadoer met het behalen van zijn diploma aan het PRE-University College. Op 6 april vond de feestelijke uitreiking plaats in de Marekerk te Leiden.

 

 

Viren is twee jaar lang elke maandag naar Leiden gereisd om dit speciale programma aan de Universiteit Leiden te volgen. Dit programma is opgezet voor getalenteerde VWO-leerlingen. Zij kunnen zo kennismaken met verschillende wetenschappelijke disciplines en met verschillende vormen van wetenschappelijk onderzoek. Virens onderzoek naar de relatie tussen psychopathie en pesten kreeg een nominatie voor de ‘Jan Kijne onderzoeksprijs’ en werd als excellent beoordeeld. Een felicitatie waard!

 


Zoeken

Segbroek

Klaverstraat 7
2565 BT Den Haag
tel. 070-363 49 40

Goudsbloemlaan 131
2565 CR Den Haag
tel. 070-363 34 39

E: info@segbroek.nl

facebook.png twitter.png


Open Dag 2018

Poster OpenDagen-2018.jpg