Segbroek College

Training LEREN LEREN op het Segbroek College

 

Training LEREN LEREN op het Segbroek College      Haags_studiepunt_logo2.png 
1e tot 3e klas – MAVO, HAVO, VWO

Veel leerlingen hebben moeite met het plannen en organiseren van het huiswerk. Tevens is het aanleren van studievaardigheden, zoals het maken van een goede samenvatting of het leren van woordjes vaak een lastige opgave. Om de leerlingen handvatten te bieden rondom het huiswerk biedt Haags Studiepunt de Training Leren Leren aan op het Segbroek College. Tijdens de Training Leren Leren, leert uw kind hoe hij/zij effectief en efficiënt kan leren. De training bestaat uit vier lessen van twee uur. Tijdens de bijeenkomsten komen de volgende onderwerpen aan bod: plannen, structureren, herhalen en reflecteren.  

Inschrijven kan tot 8 mei! 

Voor meer informatie leest u gerust de brief.

Brief_-_Training_LEREN_LEREN

 


Zoeken

Segbroek

Klaverstraat 7
2565 BT Den Haag
tel. 070-363 49 40
fax 070-363 48 94
info@segbroek.nl

Goudsbloemlaan 131
2565 CR Den Haag
tel. 070-363 34 39

facebook.png twitter.png