Segbroek College

Absolutely Fabulous “Grease..”.

Afgelopen donderdag was het eindelijk zover: 2 voorstellingen voor publiek in de aula van de Goudsbloemlaan.
Een geweldige cast, live muziek ,een volle zaal, vlekkeloze verplaatsingen van decorstukken, een warme zomerdag: allemaal ingrediënten voor een fantastisch evenement en dat werd het ook:  een perfecte show die in alle opzichten voldeed aan de hooggespannen verwachtingen. Wat ze in het circustheater kunnen, kunnen onze leerlingen ook!

     Grease.jpg 


Alle spelers waren zonder uitzondering simpelweg heel goed. Toen Danny (Bojan Milinkovic).en Sandy (Estelle Sittrop) hun eerste liedje samen inzetten viel de zaal stil van verbazing : allebei een loepzuivere stem met een enorm bereik. Ook de dames die de rollen speelden van Rizzo, Marty en Betty zongen de sterren van de hemel. Na een korte pauze ging het spektakel in volle vaart verder met als slotstuk een reprise  van "Grease lightning"......

        Grease_2.jpg

Nogmaals een groot compliment aan de cast, de live band, mensen van de techniek en natuurlijk de dames van de regie. 
Hopelijk is dit een start van een lange Segbroek traditie.... 


Zoeken

Segbroek

Klaverstraat 7
2565 BT Den Haag
tel. 070-363 49 40

Goudsbloemlaan 131
2565 CR Den Haag
tel. 070-363 34 39

E: info@segbroek.nl

facebook.png twitter.png instagram.png

Privacy Policy


Open Dag 2018

Poster OpenDagen-2018.jpg