Segbroek College

Veldwerk in de zon!

De biologen van het Segbroek starten deze week met de veldwerk periode. De leerlingen uit 4H en 4V onderzoeken de omgeving van de school en bepalen onder andere de waterkwaliteit van het slootwater rondom het sportveld en de Haagse beek. Daarnaast onderzoeken zij de verschillende biotopen in de heemtuin aan de Klaverstraat. 

De leerlingen van de Goudsbloemlaan maken gebruik van de eetbare tuin op deze locatie. Deze tuin is ontwikkeld door leerlingen en heeft fruitbomen en – struiken, drachtplanten voor vlinders/bijen en een waterpartij voor o.a. moerasplanten, reptielen en amfibieën. 

veldwerk-in-de-zon.png


Zoeken

Segbroek

Klaverstraat 7
2565 BT Den Haag
tel. 070-363 49 40

Goudsbloemlaan 131
2565 CR Den Haag
tel. 070-363 34 39

E: info@segbroek.nl

facebook.png twitter.png

Privacy Policy


Open Dag 2018

Poster OpenDagen-2018.jpg