Segbroek College

Uitwisseling China

Je kunt je nog opgeven tot 12 oktober!!!! Loop even langs of mail naar hum@segbroek.nl/poa@segbroek.nl

Gezocht: avontuurlijk ingestelde leerlingen met brede interesse!

Al sinds 2013 organiseert het Segbroek uitwisselingen met scholen in China voor leerlingen uit 4 havo, 4 en 5 vwo! Ook dit schooljaar (eind april 2018) willen we weer afreizen naar het verre Oosten. Ons reisdoel is dit keer de Zuid-Chinese stad Xiamen die bekend staat om haar thee, bamboebossen en de historische handelsrelaties met Europa.

 
                      China_foto.jpg

Je zult in de voetsporen treden van de Nederlandse handelsreizigers, maar je gaat uiteraard vooral kennis maken met de Chinese Cultuur tijdens een achtdaags programma. Je verblijft in een gastgezin en interactie met je Chinese buddy, de familie  en de school staan centraal. Als groep zullen we ook enkele toeristische trekpleisters in Xiamen en omgeving bezoeken.

Een ervaring om nooit te vergeten!

Je kunt je opgeven bij hum@segbroek.nl of poa@segbroek.nl


Zoeken

Segbroek

Klaverstraat 7
2565 BT Den Haag
tel. 070-363 49 40

Goudsbloemlaan 131
2565 CR Den Haag
tel. 070-363 34 39

E: info@segbroek.nl

facebook.png twitter.png instagram.png

Privacy Policy


Open Dag 2018

Poster OpenDagen-2018.jpg