Segbroek College

MAAK WERK VAN JE TOEKOMST

Gezocht: ouders/verzorgers voor de Carrière Carrousel donderdagavond 15 februari

Het Segbroek organiseert al een aantal jaren een speeddate over beroep en carrière dóór ouders/verzorgers vóór leerlingen uit de bovenbouw HAVO/VWO: de Carrière Carrousel!

     Carrierre_Carousel.jpg

Leerlingen gaan in de vorm van een speeddate kennis verzamelen over beroepen/functies en carrièremogelijkheden. In maximaal zes rondes van 15 minuten gaat een klein groepje leerlingen met u daarover in gesprek. De leerlingen kunnen kiezen uit de volgende vier ‘werelden’:

·     Natuur & Gezondheid

·     Cultuur & Maatschappij

·     Natuur & Techniek

·     Economie & Maatschappij

De bedoeling is dat onze leerlingen op die manier een indruk krijgen van het beroep dat u uitoefent en van de weg die daartoe heeft geleid. Leerlingen spreken regelmatig hun ‘angst’ uit dat de keuze voor een vervolgopleiding een keuze voor ‘de rest van hun leven’ is.

We hopen dat leerlingen door deelname aan de Carrière Carrousel ontdekken dat de keuze voor een bepaalde studie tot uiteenlopende carrières kan leiden.

Durft u de uitdaging aan te gaan om op donderdagavond 15 februari  met onze leerlingen te speeddaten over uw carrière, meld u dan aan op het volgende mailadres:beroepen@segbroek.nl

Wilt u naast uw naam, vooropleiding en een korte beschrijving van uw beroep/functie ook aangeven in welke  “wereld” we u kunnen indelen? 

NB: Ook al zit uw kind niet  in de bovenbouw HAVO/VWO, zelfs dan bent u van harte welkom om over uw carrière met leerlingen in gesprek te gaan.

Vriendelijke groet

Corinne Mostert, decaan HAVO

Ans Mahieu, decaan 5 en 6 VWOZoeken

Segbroek

Klaverstraat 7
2565 BT Den Haag
tel. 070-363 49 40

Goudsbloemlaan 131
2565 CR Den Haag
tel. 070-363 34 39

E: info@segbroek.nl

facebook.png twitter.png instagram.png

Privacy Policy


Open Dag 2018

Poster OpenDagen-2018.jpg