Segbroek College

Segbroekers in China

     china_2018-1.jpg

De eerste week van de meivakantie beleefden we een spannend en onvergetelijk avontuur in Xiamen, Zuid-China! Twaalf leerlingen onder begeleiding van de dames Huisman en Potma reisden af voor een uitwisseling met leerlingen van de Xiamen no. 1 highschool of Fujian.

We hebben ervaren hoe het is om 14 uur per dag op school te door te brengen! Het dagelijks leven in een Chinees gezin, het eten, het schoolleven, het is toch echt wel een beetje anders dan wat we gewend zijn. Het enthousiasme en de gastvrijheid van de Chinese leerlingen en hun ouders is werkelijk uniek. We hebben uiteraard ook wat culturele highlights bezocht: Gulangyu, oftewel piano-eiland, de grootste botanische tuin ter wereld en na een prachtige tocht door de bergen en de theeplantages, de hakka-huizen. Al met al een fantastische week!

                                          china_2018-2.jpg
 

Zoeken

Segbroek

Klaverstraat 7
2565 BT Den Haag
tel. 070-363 49 40

Goudsbloemlaan 131
2565 CR Den Haag
tel. 070-363 34 39

E: info@segbroek.nl

facebook.png twitter.png instagram.png

Privacy Policy