Segbroek College

Uitwisseling USA 2019: Aanmelding gestart!

Van 1 mei t/m 11 mei 2019 gaat het Segbroek College weer naar Lake Forest (nabij Chicago). Zit je dit schooljaar in 3 MAVO, 3/4 HAVO of 3/4/5 VWO, dan moet je dit lezen! Dit is niet zomaar een vakantiereisje. Nee, het is een unieke kans voor jou om het leven van een Amerikaans gezin mee te maken. Je verblijft 11 dagen bij een Amerikaans gastgezin en gaat met je uitwisselingspartner mee naar school, Lake Forest High School. Naast het “meedraaien” in hun gezinsleven ga je ook de hoogtepunten van Chicago bezoeken. Letterlijk én figuurlijk want het hoogste gebouw van Amerika staat in Chicago!

Aangezien het een uitwisseling is komt jouw “Scout” (zo heten de leerlingen van Lake Forest High School) ook een tijdje bij jou op bezoek (juni). Je laat hem/haar zien hoe wij in Nederland leven en naar school gaan. Op deze manier leer je elkaars cultuur beter kennen en te respecteren. Bovendien houdt het de kosten relatief laag. De kosten zullen ongeveer €1300,- p.p. zijn.

Aanmelden voor deze reis kan t/m vrijdag 28 september aanstaande, een informatiebrief en aanmeldingsformulier hebben jullie inmiddels per mail ontvangen.

                                      Coaches-We-want-you-image.jpg

Zoeken

Segbroek

Klaverstraat 7
2565 BT Den Haag
tel. 070-363 49 40

Goudsbloemlaan 131
2565 CR Den Haag
tel. 070-363 34 39

E: info@segbroek.nl

facebook.png twitter.png instagram.png

Privacy Policy


Open Dag 2018

Poster OpenDagen-2018.jpg