Segbroek College

East meets West 2

Inmiddels maken onze Chinese gasten alweer drie dagen deel uit van Nederlandse gezinnen.
Maandag en dinsdag hebben ze meegedraaid op school, ze nemen een uniek stukje cultuur uit Den Haag mee, in menig gezin in Xiamen zal straks het lied 'Oh oh Den Haag' weerklinken. Ze studeerden het in onder de bezielende leiding van onze muziekdocenten Roos ten Hoorn en Martijn Ras. Dinsdagmiddag werden ze rondgeleid door hartje Den Haag en brachten onder meer een bezoek aan de Tweede Kamer tijdens het wekelijkse vragenuurtje. Ze genoten van het Mauritshuis en het strand maar meer nog van het Nederlandse familieleven, de vrije tijd die ze doorbrengen met hun buddy's en het Nederlandse eten, beetje vreemd die boerenkoolstampot, erwtensoep etc. maar wel heel lekker.


China_1.jpg


China_2.jpg

Zoeken

Segbroek

Klaverstraat 7
2565 BT Den Haag
tel. 070-363 49 40

Goudsbloemlaan 131
2565 CR Den Haag
tel. 070-363 34 39

E: info@segbroek.nl

facebook.png twitter.png instagram.png

Privacy Policy