Segbroek College

Inzameling tweedehands speelgoed groot succes!

De laatste weken hebben we ons op school ingezet om tweedehands speelgoed in te zamelen voor de speelgoedbeurs in Den Haag. Graag wil ik alle leerlingen, ouders, docenten en buurtbewoners bedanken voor ieders bijdrage. In het bijzonder wil ik Lisa Bolleboom uit 4H bedanken. Zij heeft gezorgd dat alles netjes op tijd werd opgehaald en heeft contact gehouden met deze mooie instantie. De bus van de speelgoedbeurs heeft twee keer heen en weer moeten rijden om al het speelgoed mee te kunnen nemen, helemaal super! Op de website www.speelgoedbeursdenhaag.nl staat nog een leuk stukje geplaatst.
Fijne dagen iedereen!
 
A. Hoovers


Hoovers.jpg

Zoeken

Segbroek

Klaverstraat 7
2565 BT Den Haag
tel. 070-363 49 40

Goudsbloemlaan 131
2565 CR Den Haag
tel. 070-363 34 39

E: info@segbroek.nl

facebook.png twitter.png instagram.png

Privacy Policy