Segbroek College

Game Changers

De afgelopen weken heeft  een aantal leerlingen van het Segbroek het programma gevolgd van de Game Changers Academy.

Het doel van het project is om bovenbouwleerlingen uit 4 en 5 havo en 4,5 en 6 vwo te motiveren en te helpen met het maken van een passende studiekeuze. Tijdens de zeven trainingsdagen kwamen deelnemers in contact met rolmodellen en kregen ze leiderschapstrainingen zoals ‘winners-mindset‘ en ‘personal branding‘. Tegelijkertijd creëerden zij een netwerk van gemotiveerde vrienden. Zo hebben de GCAplussers een onvergetelijke leerervaring opgedaan en werden zij klaargestoomd voor hun toekomst.

Mahieu.jpg

Eén van de trotse deelneemsters, Rania el Yaakoubi, met een mooie boodschap


Zoeken

Segbroek

Klaverstraat 7
2565 BT Den Haag
tel. 070-363 49 40

Goudsbloemlaan 131
2565 CR Den Haag
tel. 070-363 34 39

E: info@segbroek.nl

facebook.png twitter.png instagram.png

Privacy Policy