Segbroek College

Segbroekers winnen wetenschapswedstrijd

TU_Delft.jpg
Faye en Annelot (BR15) en Jip, Beau, Dennis, Sven en Walter (6V) hebben met hun onderzoekspresentaties op de regionale WON (Wetenschapsoriëntatie Nederland) manifestatie gewonnen in hun jaarlaag. Faye en Annelot gaan door naar de landelijke finale in Amsterdam.


TU_Delft_2.jpg

Voor de leerlingen uit 6 vwo was er een bijzondere prijs. Zij gaan samen met dr. Barry Fitzgerald van de TU Delft hun onderzoek uitwerken tot een echt wetenschappelijk artikel. Dit artikel wordt gepubliceerd in een wetenschappelijk tijdschrift. Wij zijn erg trots op deze knappe academische prestatie van onze leerlingen. 


Zoeken

Segbroek

Klaverstraat 7
2565 BT Den Haag
tel. 070-363 49 40

Goudsbloemlaan 131
2565 CR Den Haag
tel. 070-363 34 39

E: info@segbroek.nl

facebook.png twitter.png instagram.png

Privacy Policy