Segbroek College

Hoog bezoek vanochtend op het Segbroek College!

        foto1.jpg
Vandaag waren de minister van OC&W mevr. van Engelshoven en Duncan Laurence in ons muzieklokaal. Zij reikten de Buma Muziekdocent van het Jaar award uit aan Petra Smit van de Christelijke Scholengemeenschap Buitenveldert.
                   foto3.jpg
Na een paar korte toespraken mochten de 4HAVO-leerlingen van meneer Ras het liedje ‘Arcade’ ten gehore brengen. Iedereen en vooral Duncan vond het geweldig!
foto4.jpg
We zijn trots dat dit evenement bij ons op school plaats vond. Het was een mooie en bijzondere gelegenheid om muziekonderwijs onder de aandacht te brengen. Vanavond zal er vast en zeker een en ander te zien zijn op televisie. #segbroekcollege #cultuurprofielschool #bumacultuur


Zoeken

Segbroek

Klaverstraat 7
2565 BT Den Haag
tel. 070-363 49 40

Goudsbloemlaan 131
2565 CR Den Haag
tel. 070-363 34 39

E: info@segbroek.nl

facebook.png twitter.png instagram.png

Privacy Policy