Segbroek College

Naschoolse huiswerkbegeleiding en bijles

Samenwerking Segbroek College en Haags Studiepunt

Sinds 2010-2011 biedt Haags Studiepunt huiswerkbegeleiding en bijles aan op het Segbroek College. Deze begeleiding is voor leerlingen van alle niveaus en alle jaarlagen.

 

Even voorstellen…

Namens Haags Studiepunt stel ik mij graag aan u voor. Ik ben Bas Hennekes en ik ben als vestigingscoördinator van respectievelijke vestigingen Klaverstraat en Goudsbloemlaan verantwoordelijk voor de Haags Studiepuntvestigingen. Wij ontmoeten u graag op één van de ouderavonden die vanuit de school worden georganiseerd, maar u kunt uiteraard ook langskomen of een afspraak met één van ons maken.

 

Effectiever huiswerk maken

Als kinderen effectiever hun huiswerk leren maken, merken ze dat er ook nog tijd overblijft voor de dingen die zij belangrijk vinden. Haags Studiepunt helpt daarbij. Onze huiswerkbegeleiding is gericht op het aanleren van duurzame studievaardigheden. Voor uw kind betekent dat minder stress, meer vrije tijd en hopelijk hogere cijfers.

Haags Studiepunt biedt drie, vier of vijf dagen per week huiswerkbegeleiding aan van 14.00  uur tot 18 uur. Dagen en tijden uiteraard in overleg.

 

Moeilijke vakken worden weer leuk met Bijles

Heeft uw kind moeite met een schoolvak of loopt hij of zij achter met de lesstof? Te lage cijfers kunnen dan het gevolg zijn. Bijles van Haags Studiepunt betekent: meer persoonlijke aandacht, zodat het zelfvertrouwen terugkomt en uw kind beter presteert.

 

Begeleiding van Haags Studiepunt in het kort

Bij Haags Studiepunt is het kennisniveau van uw kind het vertrekpunt. Wij werken samen met het Segbroek College en hebben regelmatig contact met mentoren en docenten. Zo kunnen wij de begeleiding goed afstemmen op de behoeften van uw zoon of dochter.

We werken altijd in kleine groepen, zodat uw kind de aandacht krijgt die het nodig heeft. Onze begeleiders houden de voortgang van uw kind bij en wij bespreken die met u. Zo weet u precies wat het effect van de begeleiding is.

 

Meer informatie?

Voor meer informatie over huiswerkbegeleiding en bijles kunt u bij mij terecht. 
Bas Hennekes telefonisch bereiken op 06-55376383 en per e-mail via: bas.hennekes@haagsstudiepunt.nl . 

Op Haags Studiepunt vindt u uiteraard ook meer informatie over onze werkwijze, tarieven etc.