Segbroek College

Segbroek Lost Wereldproblemen Op

Een delegatie van superdebaters van het Segbroek College ging van 21 t/m 23 februari naar MUNA, een internationale Model United Nations. In Zoetermeer (lekker dichtbij) gingen meer dan 300 leerlingen van scholen verspreid over heel Europa, en ook Amerika, met elkaar in debat over problemen waarover de echte Verenigde Naties ook met elkaar in debat gaan, om uiteindelijk de wereld een betere plek te maken (zonder daarbij de eigen belangen uit het oog te verliezen, natuurlijk).


Er werd onder meer gesproken over het doorbreken van het glazen plafond, territoriale claims op de Noord- en Zuidpool, maar ook over hoe grote steden er voor moeten zorgen dat ze een thuisstad zijn voor al hun inwoners. Daarbij was een afgevaardigde van het Segbroek College voor drie dagen de burgemeester van Parijs. Ga er maar aan staan. 
                            bonte.jpg 
 
De delegatie van het Segbroek College heeft het fantastisch gedaan tijdens deze conferentie en heeft twee resoluties aangenomen weten te krijgen. Als je bedenkt dat de Segbroek delegates moesten debatteren in het Engels tegen onder meer Engelsen en Amerikanen dan is deze prestatie dubbel zo knap. 

Zoeken

Segbroek

Klaverstraat 7
2565 BT Den Haag
tel. 070-363 49 40

Goudsbloemlaan 131
2565 CR Den Haag
tel. 070-363 34 39

E: info@segbroek.nl

facebook.png twitter.png

Privacy Policy


Open Dag 2018

Poster OpenDagen-2018.jpg