Segbroek College

Inschrijvingsformulier Segbroek College 2017/2018

Fijn dat u wilt kiezen voor het Segbroek College!

Vanaf maandag 13 februari kunt u de school bellen voor een toegangscode. Deze code heeft u nodig om het inschrijfformulier in te kunnen vullen.
Telefoon: 070-3634940

Via onderstaande knop komt u bij ons inschrijvingsformulier terecht. Wilt u het formulier invullen, downloaden, uitprinten en meenemen naar onze persoonlijke afspraak? Tot ziens!

Naar inschrijvingsformulier >>

HET SEGBROEK FELICITEERT…………………

Donderdag 20 april vond in de Pieterskerk te Leiden de feestelijke slotbijeenkomst plaats van PRE-Univiversity Classes. Tien leerlingen uit 5VWO hebben een programma gevolgd aan de universiteit Leiden waarbij ze kennis hebben gemaakt met wetenschap en wetenschappelijk onderzoek.


Segbroek nieuws

Escape the Classroom

Vlak voor de eind examens volgen de leerlingen een paar dagen examen trainingen voor verschillende vakken. De leerlingen met het vak biologie volgden wel een hele speciale examentraining: Escape the Classroom. Een doorgedraaide biologie docent had de eindexamens gestolen en de leerlingen moesten allerlei puzzels oplossen om de opgaven terug te krijgen. Bijna alle groepen is het gelukt dit drama binnen de gestelde tijd te voorkomen, gefeliciteerd! 

esc1-1.jpg esc2-1.jpg


Segbroek nieuws

Klas 3 op excursie naar Amsterdam 2017

In de week van 10 april zijn op 4 dagen alle 16 derde klassen naar Amsterdam geweest. Het programma bestond uit 4 onderdelen en vormde een aantrekkelijk en interessant geheel voor de leerlingen. Dankzij de enthousiaste begeleiding van alle mentoren en aanvullende collega’s en de inzet van de geschiedenisdocenten waren alle 4 dagen een doorslaand succes.

         020-1.jpg 


Segbroek nieuws

Dodenherdenking

Op 4 mei vindt de jaarlijkse dodenherdenking plaats bij het Haags Verzets- en Bevrijdingsmonument op het Carnegieplein tegenover het Vredespaleis. Het Segbroek College heeft dit monument geadopteerd. Op 4 mei zal er dan ook een krans worden gelegd door leerlingen van onze school. 


Segbroek nieuws

Training LEREN LEREN op het Segbroek College

 

Training LEREN LEREN op het Segbroek College      Haags_studiepunt_logo2.png 
1e tot 3e klas – MAVO, HAVO, VWO

Veel leerlingen hebben moeite met het plannen en organiseren van het huiswerk. Tevens is het aanleren van studievaardigheden, zoals het maken van een goede samenvatting of het leren van woordjes vaak een lastige opgave. Om de leerlingen handvatten te bieden rondom het huiswerk biedt Haags Studiepunt de Training Leren Leren aan op het Segbroek College. Tijdens de Training Leren Leren, leert uw kind hoe hij/zij effectief en efficiënt kan leren. De training bestaat uit vier lessen van twee uur. Tijdens de bijeenkomsten komen de volgende onderwerpen aan bod: plannen, structureren, herhalen en reflecteren.  

Inschrijven kan tot 8 mei! 

Voor meer informatie leest u gerust de brief.

Brief_-_Training_LEREN_LEREN

 


Segbroek nieuws


Zoeken

Segbroek

Klaverstraat 7
2565 BT Den Haag
tel. 070-363 49 40
fax 070-363 48 94
info@segbroek.nl

Goudsbloemlaan 131
2565 CR Den Haag
tel. 070-363 34 39

facebook.png twitter.png


Onze leerlingen vertellen over de school


Geef Sabine een kans

stichting-sabii.jpg

Ga naar de website >>