Segbroek College

Clay Haimé

clay-haime-rouwkaart.jpg
Afgelopen zaterdag ontvingen wij het verschrikkelijke bericht dat Clay Haimé, leerling van 3H2, bij een noodlottig ongeval plotseling om het leven is gekomen. Vrijdagmiddag ging Clay nog vrolijk naar huis. Vrijdagavond trof hem het noodlottig ongeluk. Aan de gevolgen daarvan is hij zaterdag overleden. Vandaag, tweede pinksterdag,  is de school van 11.00 uur tot 14.00 geopend om stil te staan bij het leven en het gemis van Clay. Dinsdag zal er het derde uur geen les worden gegeven, maar herdenken we Clay. Als Segbroek College wensen we de ouders, de broer van Clay en al de verdere familie alle kracht toe om dit vreselijke verlies te dragen.

Collega's en leerlingen van het Segbroek.

Laat een condoleancebericht achter


Nationale Finale van het Prinses Christina Concours

Mayte Levenbach (viool) en 4 HAVO leerling van het Haagse Segbroek College heeft een eerste prijs gewonnen tijdens de 50e Nationale Finale van het Prinses Christina Concours. De finale vond plaats in het Zuiderstrandtheater in Den Haag.

       Viool.jpg

De afgelopen maanden deden honderden jonge muzikanten (12 t/m 19 jaar*) uit het hele land mee aan de selecties van het Prinses Christina Concours. Voor de Nationale Finale van het Prinses Christina Concours 2018 werden twaalf muziektalenten geselecteerd, waaronder twee ensembles.



Segbroek nieuws

Segbroekers in China

     china_2018-1.jpg

De eerste week van de meivakantie beleefden we een spannend en onvergetelijk avontuur in Xiamen, Zuid-China! Twaalf leerlingen onder begeleiding van de dames Huisman en Potma reisden af voor een uitwisseling met leerlingen van de Xiamen no. 1 highschool of Fujian.

Segbroek nieuws

Het Segbroek feliciteert…………………………………

Donderdag 12 april kregen in de Marekerk te Leiden Buse Alper (l) en Ailmi Mohammed (r) samen met 90 anderen het diploma van Pre-University College uitgereikt. 

Ans.jpg

Pre-University College is een onderdeel van de Honours Academy van de universiteit Leiden. Zij ziet het als haar maatschappelijke taak talentvolle jongeren in contact te brengen met wetenschap.

Daarvoor zijn Buse en Ailmi twee jaar lang elke maandagmiddag naar Leiden gereisd. Ze zijn daar in aanraking gekomen met alle wetenschappelijke disciplines.  

In vijf blokken hebben ze o.a. geleerd hoe wetenschappelijke kennis tot stand komt, hoe wetenschappelijk onderzoek verricht wordt en hoe je onderzoeksresultaten met de samenleving communiceert. 

We wensen hen veel succes met hun verdere wetenschappelijke carrière.


Segbroek nieuws

Projectdag NL Doet, 3M op vrijdag 9 maart 2018

Op vrijdag 9 maart deden de leerlingen van 3 Mavo in het kader van maatschappelijke stage mee aan de landelijke actie NL Doet. Op een aantal locaties verrichtten onze leerlingen vele verschillende werkzaamheden. Zo klusten de klassen 3M1 en 3M2 voor de thuiszorgorganisatie T-Zorg bij de cliënten.
                 pd1.jpg PD2.jpg


Segbroek nieuws

Aanmelden 4Havo

Om het aanmeldformulier in te kunnen vullen, heeft u een aanmeldcode nodig en het BSN nummer van de leerling. Indien u nog geen aanmeldcode heeft, kunt u deze telefonisch aanvragen bij de administratie via 070-3634940. 



Segbroek nieuws

Op het Segbroek

In bovenstaand filmpje vertellen onze leerlingen over het Segbroek College.
Binnenkort maken alle Haagse scholieren hun keuze voor een middelbare school. Een spannende periode voor leerlingen en ouders. Gelukkig zijn er veel goede scholen in Den Haag, waaruit je je keuze kunt maken. Dat betekent dat je kunt kiezen voor een school die goed bij jou past. Natuurlijk ben je van harte welkom op het Segbroek College!

Lees meer >>


Talentprogramma's Segbroek College

Het Segbroek College is een school met veel aandacht voor talentontwikkeling. We verwachten veel van leerlingen en proberen hun cognitieve talenten maximaal tot ontplooiing te laten komen. Daarnaast kent het Segbroek een aantal sportieve en culturele TalentProgramma's waarin leerlingen hun talent kunnen ontwikkelen.

Lees meer >>



Zoeken

Segbroek

Klaverstraat 7
2565 BT Den Haag
tel. 070-363 49 40

Goudsbloemlaan 131
2565 CR Den Haag
tel. 070-363 34 39

E: info@segbroek.nl

facebook.png twitter.png

Privacy Policy


Open Dag 2018

Poster OpenDagen-2018.jpg