Zoek

Wordt onze school ook jouw school?

Tijdens ons Open Huis op zaterdag 9 maart 2024 leer je onze school beter kennen. Ontdek de school en laat je onderdompelen in de echte Segbroek-sfeer! Let op: voor leerlingen met speciale ondersteuningsbehoeften kunnen wij plaatsing niet garanderen. Hierover dient eerst overleg te zijn om te kunnen bepalen of wij aan deze ondersteuningsbehoefte kunnen voldoen.

Van basisschool naar middelbare school

Aan het einde van je basisschool mag je kiezen op welke middelbare school je verder wilt leren. Er zijn veel goede middelbare scholen in de regio Den Haag. Uiteraard is het verstandig om je eerst goed te informeren en een paar open dagen te bezoeken. Dan kun je de sfeer proeven en kijken welke school jou het meest aanspreekt en waar jij je het best thuis voelt.
 

Waarom het Segbroek?

Waarom zou je voor onze school kiezen? Als we die vraag aan onze leerlingen stellen, dan noemen ze de open sfeer tussen de leerlingen onderling en met de docenten. We zijn een warme school waar iedereen zich thuis voelt. 

Daarnaast kenmerkt ons onderwijs zich door het maken van eigen keuzes binnen het flexrooster, het leren plannen met behulp van onze studieplanner en natuurlijk inspirerende docenten die jou kennis willen laten opdoen. 

Naast ons goede onderwijs hebben leerlingen de mogelijkheid om zelf te kiezen voor één van onze Talentprogramma’s op het gebied van sport (TopsportTalentprogramma of SportPlus), cultuur (Kunst-, Dans- Muziek- of Film- &TheaterPlan) en techniek (Technologisch Design). Deze keuze is vrijwillig. Je kan natuurlijk ook gewoon alle vakken kiezen binnen ons flexrooster.