Zoek

Pre-havo groep 7

Zit je in groep 7 en ga je waarschijnlijk naar de havo? Dan kun je een extra uitdaging aangaan bij de pre-havo op het Segbroek College! Het is niet zomaar een programma, maar een programma waarin je praktisch aan de slag gaat. Hoe bijzonder is het als je iets leert wat je ook echt toe kunt passen? Ben jij een echte denker en doener die nieuwsgierig en gemotiveerd is om een uitdagende praktische opdracht aan te gaan?

Als jij altijd al eens over aardbevingen en vulkanen hebt willen leren, geïnteresseerd bent in het oplossen van moordraadsels of het leuk vindt om andere ingewikkelde vraagstukken op te lossen, dan ben je op het Segbroek College aan het juiste adres! 

Je kan kiezen uit een van de volgende workshops:

  1. Crime Scene Investigation (CSI) 
  2. Aan de slag als journalist, politicus en onderzoeker!
  3. Bouw je eigen Segbroek dierentuin!
  4. Krachten der aarde (platentektoniek, aardbevingen en vulkanen)

Wanneer en waar?
Woensdag 31 mei 13.00 - 15.00 uur, locatie Klaverstraat
Woensdag 7 juni  13.00 - 15.00 uur, locatie Klaverstraat
Woensdag 14 juni 13.30 - 15.30 uur, locatie Klaverstraat

Elke workshop bestaat uit drie middagen. Na de afsluiting ontvang je een certificaat voor deelname aan het pre-havo programma.

Interesse?
Geef je snel op! Dit kan uiterlijk 18 april door contact op te nemen met de teamleider brugklassen havo/vwo: Inge Huisman (hui@segbroek.nl). Geef daarbij de naam van de workshop door die je graag wilt volgen. 

Let op: er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Er zijn geen kosten verbonden aan het pre-havo programma.

Flyer pre-havo groep 7