Zoek

Dansend je middelbare school door!

Meld je hier aan voor een workshop op vrijdag 15 maart!

 

Dans jij het liefst elke minuut van de dag? Droom jij wel eens van een danscarrière? Dan biedt ons Talentprogramma Segbroek DansPlan jou dé kans om je eerste ritmische stapjes te zetten op weg naar een toekomst als professionele danser of danseres. In het Segbroek DansPlan werkt het Segbroek samen met de bekende dansopleiding van Lucia Marthas Institute for Performing Arts.
 

TOB-systeem

Onze school werkt met het zogenaamde TOB-systeem, waardoor iedere leerling met een passie voor dansen plaatsbaar is:

T = Talentklas = Vooropleiding van Lucia Marthas Institute for Performing Arts 

O = Oriëntatieklas = het Segbroek DansPlan

B = Basisklas, dat zijn de danslessen tijdens de flexuren

 

Segbroek DansPlan is een oriëntatieklas

In de zogenaamde oriëntatieklas begin je met 4 uur per week, waarin je les krijgt in pop-, theater- en musicaldans, techniek en fysiek. Je krijgt les in 5 modules van ongeveer 8 lessen. Daarnaast zijn er losse onderwerpen die extra aandacht krijgen, zoals bepaalde hiphop-stijlen, popping, breakdance of modern. Je krijgt alle ruimte voor presentaties op school of daarbuiten. Ben je enthousiast geworden? Meld je dan aan voor ons Segbroek DansPlan.

Voor de oriëntatieklas van ons Segbroek DansPlan hoeven leerlingen géén auditie te doen. Die staat open voor alle leerlingen die willen ontdekken wat een opleiding Dans te bieden heeft.
 

Aanmelden & kosten 

Bij het inschrijven voor het Segbroek College kan je de keuze maken voor het DansPlan. 

 

We vragen voor het Dansplan, dus 30 weken x 4 uur dans (120 uur) een eigen bijdrage van € 350,-. Deze prijs is exclusief bezoek aan voorstellingen, eventuele kleding, materialen en reiskosten. 

 

De vooropleiding van Lucia Marthas Institute for Performing Arts 

De Talentklas, dus de Vooropleiding van Lucia Marthas, is beroepsgericht. In deze Vooropleiding leiden we leerlingen op voor het kunstvakonderwijs. Daarom is hiervoor wél een belangrijke auditie verplicht. Meld je aan voor de auditie bij Lucia Marthas. Bij ons op school kan je het geïntegreerde vooropleiding traject volgen waarin je 8 tot 10 uur danst tijdens schooltijd. 

De auditie is dit schooljaar op 20 maart 2024. 

Na de auditie krijg je te horen of je bent aangenomen voor de vooropleiding. Zodra je geselecteerd wordt kan je deelnemen aan ons geïntegreerde vooropleiding traject waarbij je onderdeel bent van ons TopSportTalentprogramma.

Het is belangrijk voor de plaatsing op het Segbroek College om je aan te melden als topsporter nadat je positief bericht hebt ontvangen over de auditie. Doe dit via deze pagina vóór 23 maart 2024. 

De kosten van de vooropleiding gaan via Lucia Marthas. Je neemt aan het TopSportTalentprogramma deel, daarom vraagt de school een eigen bijdrage van €135.

Social media 

Volg ons op instagram

 

Contactgegevens

Ben je geïnteresseerd, maar heb je nog vragen? Dan kan je altijd contact opnemen met één van onze coördinatoren. 

 

Coördinatoren Segbroek DansPlan:

mevr. L. Knijnenburg  en mevr. van der Sluis: dansplan@segbroek.nl

Coördinator namens Lucia Marthas: Xichela Liberia xichela@luciamarthas.nl

Dansplan voorstelling
Dansplan voorstelling 2