Zoek

Kom jij ook kennismaken met het Segbroek?

Kom sfeer proeven op de sportiefste én creatiefste school van Den Haag. Hieronder vind je meer informatie over de verschillende activiteiten en kan je je inschrijven. We kijken uit naar je komst! Kies Segbroek!

Activiteiten en open huis dagen

Workhops Talentprogramma's / vrijdag 15 maart 2024 / 15:30u - 19:00u

Heb je interesse in het volgen van een Talentprogramma of wil je ontdekken wat het is? Lees dan verder om je aan te melden!
Workhops Talentprogramma's / vrijdag 15 maart 2024 / 15:30u - 19:00u

Segbroekers aan het woord

Klik op de foto voor video's en meer...

Segbroek Festival groot succes!

6 november 2022

Segbroek Festival groot succes!

Pre-gymnasium

19 oktober 2022

Zit je in groep 8 en ga je volgend jaar waarschijnlijk naar het vwo? Dan kun je een extra uitdaging aangaan bij het pre-gymnasium op het Segbroek College!
Pre-gymnasium

Wie zijn wij

Het Segbroek College is een openbare school voor mavo, havo, atheneum en gymnasium. De mavo is gehuisvest op de Goudsbloemlaan, de andere afdelingen op de Klaverstraat. Het Segbroek College is een sportieve en creatieve school: we zijn als enige in de regio één van de 30 Topsport Talentscholen én Cultuurprofielschool. Dit betekent dat alle leerlingen bij ons leren om hun talenten te ontdekken en hun grenzen te verleggen om zo tot optimale prestaties te komen. 

Naast het reguliere onderwijs bieden we speciale Talentprogramma's aan op het gebied van sport, kunst en techniek. 

 

Over onze school

Op het Segbroek vind je een verscheidenheid aan mensen, culturen en achtergronden. Een mooie afspiegeling van de Haagse samenleving. In onze samenleving-in-het-klein bereiden we onze leerlingen voor op de toekomst in een wereld die ook een grote diversiteit kent.

Bij ons op school werken we met het flexrooster: lesblokken van 80 minuten met daaromheen lessen waar een leerling zelf op inschrijft. De kern is om leerlingen zelf keuzes te laten maken en hen zelf te laten bepalen welke vakondersteuning of verdieping zij nodig hebben. Onze eigen studieplanner helpt de leerlingen hierbij.

Aanmelden voor het Segbroek College

Wil jij alles weten over hoe je je kunt aanmelden voor het Segbroek College?

Alles over aanmelden