Zoek

Fysieke rondleiding Open Dagen

21 januari 2022

We zijn ontzettend blij dat door de aangekondigde versoepelingen binnen de Haagse scholen, we leerlingen uit groep 8 een rondleiding op het Segbroek kunnen geven!

Naast de digitale voorlichtingsavond op 1 februari voor ouders, de Open Dagen op 3 februari voor de mavo en havo-mavo op de Goudsbloemlaan en op 5 februari voor havo, vwo en gymnasium, is dit een mogelijkheid om de school van binnen te zien!

De rondleiding duurt ongeveer 45 minuten. Ouders zullen buiten op het schoolplein moeten wachten, want alleen leerlingen mogen naar binnen. Uiteraard zorgen wij voor koffie en thee.

Op welke dagen en tijden kunnen leerlingen de locatie Klaverstraat (voor havo, vwo en gymnasium) of Goudsbloemlaan (voor mavo en havo-mavo) de school bezoeken? 

  • woensdag 2 februari van 16.00 tot 20.00 uur

  • zondag 6 februari van 10.00 tot 13.00 uur

  • vrijdag 11 februari van 16.00 tot 20.00 uur

Iedere 10 minuten start een groep van 10 leerlingen met een rondleiding.

Ouders moeten de leerlingen inschrijven voor een rondleiding. Dit kan per locatie. Leerlingen mogen in groepjes van maximaal 10 (zonder begeleiding van ouders) naar binnen. 

 

Hoe schrijf ik in?

1) Kies hieronder de locatie voor de rondleiding: Goudsbloemlaan (mavo, havo-mavo) of Klaverstraat (havo/vwo/gymnasium) 

2) Kies een tijdslot en klik op 'Opslaan'. Kiest u via de app? Klik dan onderaan op 'Volgende' totdat u op het gewenste tijdslot komt

3) Vul daarna bij de gegevens uw e-mailadres in en de naam van de leerling

4) Tot ziens op het Segbroek College!

 

Inschrijven voor de Goudsbloemlaan (mavo en havo-mavo) kan via deze link.

Inschrijven voor de Klaverstraat (havo, vwo en gymnasium) kan via deze link.
 

Ouders mogen helaas de school niet bezoeken. Een leerling bezoekt zelfstandig de school. Wanneer u met uw kind mee komt, is het mogelijk om op uw kind te wachten. 

Tot ziens op het Segbroek College!

Nieuws