Zoek

In Memoriam John Tilroe

31 juli 2022

Tot ons groot verdriet is afgelopen zaterdag van ons heengegaan onze zeer geliefde collega John Tilroe. Ondanks dat zijn gezondheid hem de laatste jaren in de steek liet, bleef hij strijdbaar en optimistisch. Maar de complicaties die optraden na een zware hartoperatie waren ook voor hem te zwaar.

Wij kenden John als een bijzonder toegewijde, vriendelijke en betrouwbare collega. Zijn gemak in de omgang, zijn speciale humor en de rust die hij uitstraalde, maakt het erg fijn met hem samen te werken. Als het ging om de organisatie van de school was hij de man die voor elk probleem een oplossing had. John kon snel denken en doorzag met gemak wat de ander nodig had om verder te kunnen. 

John stelde zich dienstbaar op. Waar de school behoefte aan had, leverde hij. En dat bracht hem in allerlei functies: van docent wiskunde (A, B, C en D), roostermaker, conrector tot en met zijn laatste functie als examensecretaris havo en vwo. 

Als docent was hij zeer toegankelijk voor zijn leerlingen. Hij kon goed uitleggen en hen op hun gemak doen voelen. Zij noemden hem liefkozend ‘Tilly’,

Het grootste gedeelte van zijn werkende leven heeft John aan het Segbroek gegeven. Wij zijn hem daarvoor intens dankbaar en gaan hem ongelooflijk missen. Wij wensen zijn vrouw en zijn twee zoons alle sterkte toe.

De uitvaart zal plaatsvinden op zaterdag 6 augustus om 11.30 uur in de aula van het crematorium aan de Maeterlinckweg 101 te Rotterdam. Aansluitend is er gelegenheid om de familie te condoleren tijdens een informeel samenzijn.

 

Er is een condoleanceregister beschikbaar waar een boodschap achtergelaten kan worden.

Nieuws