Zoek

Inci (1hm3) naar Haagse finale Voorleeswedstrijd Read2Me!

30 januari 2024

Dinsdag 30 januari was het eindelijk zover: de allereerste editie van de Voorleeswedstrijd Read2Me! op het Segbroek College. In een speciaal aangeklede mediatheek gingen acht brugklassers van de Goudsbloemlaan de strijd met elkaar aan om de titel ‘Beste voorlezer van het Segbroek College’ te bemachtigen. De deelnemers ontliepen elkaar weinig. Toch moest de jury  uiteindelijk tot één winnaar komen. Na een lang beraad konden zij gelukkig één leerling aanwijzen die bovenuit sprong: Inci uit 1HM3. Dat betekende dat zij niet alleen naar huis ging met een oorkonde voor ‘Beste voorlezer van het Segbroek College’, maar ook met een boekenbon waarmee ze een prachtig nieuw boek kan uitzoeken in de boekhandel.

Deze overwinning betekent dat Inci het Segbroek College gaat vertegenwoordigen bij de ‘Haagse Finale’ van de Voorleeswedstrijd.
Op vrijdag 16 februari wordt deze finale gehouden in de Centrale Bibliotheek (aan het Spui). In deze finale zal Inci het opnemen tegen de andere schoolwinnaars uit Den Haag. Heel veel succes!

Nieuws