Zoek

MuziekPlan eindpresentatie en examen groot succes!

19 juni 2024

Afgelopen maandag speelden alle leerlingen van MuziekPlan in de aula van de Klaverstraat. De zaal was lekker vol en iedereen had er zin in. De leerlingen speelden fantastisch! Wat heel erg opviel, was dat alle leerlingen heel comfortabel op het podium stonden! Ze hadden er zichtbaar plezier in en stonden lekker te performen.

Na deze optredens was het examen van de vierdejaars bands Hot Blood en Off Topic. Zij speelden het dak eraf! Binnenkort zijn deze bands en een paar andere bands uit de onderbouw nog te horen op het Segbroek Zomer Festival en misschien ook wel op Kaderock en in het Zuiderparktheater. Een aantal bands doet mee aan een wedstrijd waar je een optreden kan winnen. Misschien zien we je daar!

Tot slot was er ook het afscheid van Martijn Ras als MuziekPlancoördinator. Hij droeg letterlijk het (drum)stokje over aan Marloes Anijs. Namens de sectie sprak Tom Smit Martijn toe en keek terug op de afgelopen 15 jaar.

Het is fantastisch om leerlingen met veel passie het plezier van muziek maken bij te brengen. Muziek maken, samen of alleen, geeft je plezier, biedt troost en maakt je gelukkig. Iets wat Ai nooit zal kunnen overnemen. Martijn heeft dit de afgelopen jaren zeker over weten te brengen naar alle leerlingen. Bedankt!!

Nieuws