Zoek

Pre-gymnasium

19 oktober 2022 Open dagen

Zit je in groep 8 en ga je volgend jaar waarschijnlijk naar het vwo? Dan kun je een extra uitdaging aangaan bij het pre-gymnasium op het Segbroek College!

Het is niet zomaar een programma voor slimme vwo-leerlingen. Ben jij iemand die zowel eigenwijs als kritisch is en wel van een uitdaging houdt? Het Segbroek College is op zoek naar wereldverbeteraars, onderzoekers en ontwerpers. Als jij altijd al eens met 3D-printers en robotica hebt willen werken, over Griekse helden hebt willen leren, geïnteresseerd bent in wiskunde of het leuk vindt om ingewikkelde vraagstukken op te lossen, dan ben je op het Segbroek College aan het juiste adres!

En dit is maar een kleine greep uit de hoeveelheid workshops die je bij het pre-gymnasium op het Segbroek College kunt volgen. Hieraan zijn geen kosten verbonden. In de maanden november tot en met februari volg je op donderdag van 13.00 tot 15.00 uur lessen op het Segbroek College. Na de afsluiting ontvang je een certificaat voor deelname aan het pre-gymnasium.

Interesse? Geef je snel op! Dit kan uiterlijk 8 november bij je meester/juf of je ouder/verzorger. Hij/zij zal jou aanmelden voor het pre-gymnasium door contact op te nemen met de teamleider brugklassen havo/vwo: Inge Huisman (hui@segbroek.nl). Let op: er is een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Nieuws