Segbroek College

Segbroek Danst

segbroek-danst-1.PNG segbroek-danst-2.PNG segbroek-danst-vooropleiding.PNG


 Flyer_Segbroek_Danst_II_voorkant_1.jpg

De oriëntatieklas

Segbroek Danst i.s.m. de Lucia Marthas Group, informatie over 2018/2019

Vanaf september 2016 werken we binnen Segbroek Danst samen met de Lucia Marthas Group. We zijn heel blij met de nieuwe weg die de school op het gebied van de dans ingeslagen is en natuurlijk zijn we ervan overtuigd dat onze leerlingen veel dansplezier beleven met Lucia Marthas en haar dansdocenten.

TOB-systeem

Het Segbroek werkt met het zogenaamde TOB-systeem, waardoor iedere leerling plaatsbaar is:

T = Talentklas = Vooropleiding

O = Oriëntatieklas

B = Basisklas

Voor de Oriëntatieklas van Segbroek Danst hoeven leerlingen geen auditie te doen. We nodigen hen wel uit voor de auditie bij de Vooropleiding, alleen om de groepsindeling goed te kunen maken.

De Talentklas (dus de Vooropleiding) is beroepsgericht, leerlingen worden voorbereid op het kunstvakonderwijs. Hier worden nog wel audities voor gehouden: op woensdag 14 maart 2018. De Oriëntatieklas is het niveau waar eventuele doorstroom naar de Talentklas mogelijk is.

Met "Basisklas" wordt bedoeld "het vak Dans tijdens het reguliere onderwijs".

KEUZEPROGRAMMA voor dit jaar: Oriëntatieklas of Vooropleiding? Auditie: woensdag 14 maart, 17.00-19.00 uur.

Iedereen die wil deelnemen aan het Segbroek danst-traject en zich voor aankomend jaar inschrijft, mag starten in de Oriëntatieklas. Wil je deelnemen aan de Vooropleiding, dan moet je daarvoor auditie doen. Download dan het aanmeldingsformulier en meld je aan bij Lucia Marthas. De auditie valt op woensdag 14 maart, 17.00-19.00 uur aan de Klaverstraat.
Voor informatie over de Vooropleiding: zie de Bijlage in de rubriek "Nieuws". 

Het programma van de Oriëntatieklas beslaat 4 uur per week, alle lessen zijn aan de Klaverstraat. In elke module krijg je les in pop,-theater,-musicaldans, techniek en fysiek. Daarnaast zijn er losse onderwerpen per module die extra aandacht krijgen.

We werken in vijf modules, steeds van vakantie tot vakantie. Onder voorbehoud is de planning als volgt:

Module 1: Urban

Module 2: Modern

Module 3: Musicaltheatre

Module 4: Keuzevak (in gezamenlijk overleg)

Module 5: Integratie d.w.z. voorbereiding op de Eindpresentatie

Presentaties en de “Segbroek Crew”

Natuurlijk is er genoeg ruimte voor presentaties op school of daarbuiten. Verder kan je geselecteerd worden voor de “Segbroek Crew”.  Deze Crew doet mee aan wedstrijden en presentaties op andere scholen waar Lucia Marthas les geeft, bv in Amsterdam, Groningen en Rotterdam. Soms verzorgen de leerlingen een zgn. flashmob, bijvoorbeeld in het Centrum van Den Haag of tijdens evenementen.


Flyer_Segbroek_Danst_I_voorkant_1.jpg 

Kosten en aanmelden voor  Segbroek Danst ORIËNTATIEKLAS

Wil je aanmelden voor de Oriëntatieklas Segbroek Danst of voor de Vooropleiding Lucia Marthas? Ga dan naar de website van de school en download een aanmeldingsformulier. Kijk wel of je het goede formulier invult! Je kunt je tot uiterlijk vrijdag 24 maart als (nieuwe) leerling van het Segbroek College voor de oriëntatieklas opgeven. Leg het formulier in het postvak van dhr. Hegge aan de KLV of stuur het naar:

Segbroek College

t.a.v. dhr. J. Hegge

Klaverstraat 7

2565BT Den Haag

De aanmelding voor de VOOROPLEIDING gaat via Lucia Marthas. De auditie is op woensdag 14 maart, 17.00 uur aan de Klaverstraat 7. Meld je wel op tijd aan. 

 Flyer_Segbroek_Danst_II_achterkant_1.jpg

De kosten voor de Oriëntatieklas, 30 weken x 4 uur dans (120 uur) bedragen in schooljaar 2018/2019 €350,- (Deze prijs is exclusief  bijvoorbeeld bezoek aan voorstellingen, eventuele kleding en materialen en reiskosten).

Vragen?

We nodigen alle leerlingen en hun ouders uit voor vragen over Segbroek Danst en een demonstratie van de Lucia Marthas Group tijdens onze Open Dagen.

Datum: Donderdag 8 februari 2018 aan de Goudsbloemlaan, 16.00-20.00 uur

OF

Datum: Zaterdag 10 februari aan de Klaverstraat, 09.30-13.30 uur

Graag tot ziens!

Contactgegevens

Coördinator Segbroek Danst: J. Hegge  heg@segbroek.nl
Coordinator namens Lucia Marthas: Kelly Timmers

Bereikbaar via tel.nr. 070 3634940

Aanmelden schooljaar 2018-2019
Kijk voor de aanmeldingsformulieren: de aanmeldpagina.

Bijgaande films en foto's zijn nog van het Programma Segbroek Dans 2015 en eerder!