Segbroek College

Aanmelden

Wie kan er meedoen?
Wil je in aanmerking komen voor het TopSport Talentprogramma, dan moet je voorkomen in de database van het NOC*NSF. Dit betekent dat jouw sportbond je een officiële status heeft toegekend als: Belofte [B], Nationaal Talent [NT] of Internationaal Talent [IT].  Daarnaast werken we in de onderbouw met sportieve talentgroepen voor leerlingen die nog niet of net niet voor een officiële status in aanmerking komen.
Voor onze hockeyschool streven wij naar een niveau van hockeyers die door hun club zijn voorgedragen voor de selecties van de districtsteams (Zuid-Holland). Mocht je de uitnodiging voor de selectiemiddag niet via jouw club ontvangen hebben, download deze dan hier.
Voor de voetbalschool kunnen alleen diegenen zich aanmelden die van ons een uitnodiging hebben gekregen. Dit betreft voetballers die zijn uitgenodigd voor de KNVB-selectieteams.

Kosten
Als je deelneemt aan het TopSport Talentprogramma, dan vraagt de school een eigen bijdrage. Afhankelijk van de financiële steun van o.a. de gemeente Den Haag en het NOC*NSF wordt de leerlingbijdrage bepaald.
  
Neem voor meer informatie contact op met de algemeen studiecoördinator, dhr. T. Bruggeling per telefoon (0703634940) of e-mail.

Aanmelden
Voor het Topsport Talentprogramma moet onderstaand formulier worden ingevuld. Dit formulier dient zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 14 februari 2019 in bezit zijn van de topsportcoördinator, de heer Bruggeling (brg@segbroek.nl). Nadat uw kind is toegelaten tot het Topsport Talentprogramma levert u het aanmeldformulier en de keuzelijst in bij de administratie aan de Klaverstraat (zie bovenstaande aanmeldprocedure), met het Segbroek College op voorkeursplek 1.

Download aanmeldingsformulier

 


Adresgegevens

Klaverstraat 7
2565 BT Den Haag
tel. 070-363 49 40
info@segbroek.nl

Goudsbloemlaan 131
2565 CR Den Haag
tel. 070-363 34 39

facebook.png  twitter.png