Zoek

Magazine scholen VO Haaglanden

Magazine: tien scholen van VO Haaglanden

De periode op de basisschool loopt voor jullie bijna ten einde. Er komt een spannende overstap aan naar een school voor voortgezet onderwijs. Je gaat dus een belangrijke keuze maken.Welke VO-school past het best bij je? Welke VO-school heeft een aantrekkelijk onderwijsaanbod voor jou? Maar natuurlijk ook: waar doen ze leuke dingen, waar gaan je vrienden en vriendinnen naar toe en welke scholen liggen in jouw buurt of zijn met de fiets of de tram gemakkelijk te bereiken?

Om jou en je ouders/verzorgers bij die keuze te helpen hebben wij met jouw huidige school afgesproken dat wij een mooi Magazine zouden maken om de 10 VO-scholen van de Stichting VO Haaglanden aan jullie voor te stellen. Dat zijn het Dalton Den Haag, Praktijkschool De Einder, Gymnasium Haganum, Lyceum Ypenburg, het Montessori Lyceum, het Maris College, het Maerlant-Lyceym, de Johan de Witt Scholengroep, het Rijswijks Lyceum/Van Vredenburch College en het Segbroek College.  

Jullie treffen dit online magazine hier. Al onze VO-scholen stellen zich in dit Magazine voor. Onze leerlingen vertellen wat ze van hun school vinden. Je leest wat de verschillende scholen zo bijzonder en speciaal maakt. Je ziet ook foto’s uit de scholen. Want dat is natuurlijk ook belangrijk. Je wilt vast ook naar een mooie school. Omdat die heel modern is, of juist omdat het een prachtig opgeknapte school is die al heel lang bestaat. 

Wij hopen dat jullie en je ouders/verzorgers het Magazine met heel veel plezier zullen lezen en bekijken. En dat het jullie helpt om een goede keuze te maken. En dat jullie dan later net zo trots zijn op je nieuwe school als deze leerlingen uit het Magazine.

Ik wens je heel veel succes met je schoolkeuze!

Han Elbers, voorzitter College van Bestuur VO Haaglanden