Zoek

Pre-gymnasium groep 7

Zit je in groep 7 en ga je waarschijnlijk naar het vwo? Dan kun je een extra uitdaging aangaan bij het pre-gymnasium op het Segbroek College! Het is niet zomaar een programma voor slimme vwo-leerlingen. Ben jij iemand die zowel eigenwijs als kritisch is en wel van een uitdaging houdt? 

Op het Segbroek College dagen we je uit om nieuwsgierig te zijn, creatief te denken, te reflecteren en leren we je op een analytische manier denken en met een kritische blik naar jezelf, anderen en de wereld te kijken. 

Als jij altijd al eens met 3D-printers hebt willen werken, over fake news hebt willen leren of het leuk vindt om ingewikkelde vraagstukken op te lossen, dan ben je op het Segbroek College aan het juiste adres! 

Door te leren onderzoeken en onderzoekend te leren, ontwikkelen we bij bij jou allerlei vaardigheden die heel erg belangrijk zijn in deze wereld die continu verandert. Jij kunt hierdoor een bijdrage leveren aan oplossingen voor allerlei problemen in de wereld! Lijkt het je leuk om hieraan een bijdrage te leveren? Dan is het pre-gymnasium groep 7 programma op het Segbroek College zeker iets voor jou!

Je kan kiezen uit een van de volgende workshops:
1. Fake news
2. Design & 3D printing
3. Ga mee op ontdekkingsreis naar wereld 2.0!
4. Romeinse stripverhalen

Elke workshop bestaat uit drie middagen. 

Wanneer en waar?
Woensdag 31 mei 13.00 - 15.00 uur, locatie Klaverstraat
Woensdag 7 juni   13.00 - 15.00 uur, locatie Klaverstraat
Woensdag 14 juni 13.30 - 15.30 uur, locatie Klaverstraat

Na de afsluiting ontvang je een certificaat voor deelname aan het pre-gymnasium groep 7.

Interesse?

Geef je snel op! Dit kan uiterlijk 18 april door contact op te nemen met de teamleider brugklassen havo/vwo en vwo: Inge Huisman (hui@segbroek.nl). Geef daarbij de naam van de workshop door die je graag wilt volgen.

Let op: er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Er zijn geen kosten verbonden aan het pre-gymnasium.

Flyer pre-gymnasium