Zoek

Pre-mavo groep 8

Zit je in groep 8 en ga je waarschijnlijk naar de mavo of mavo/havo? Dan kun je een extra uitdaging aangaan bij de pre-mavo op het Segbroek College! Het is niet zomaar een programma, maar een programma waarin je praktisch aan de slag gaat. Hoe bijzonder is het als je iets leert wat je ook echt toe kunt passen? Ben jij een echte denker en doener die nieuwsgierig en gemotiveerd is om een uitdagende praktische opdracht aan te gaan?

 

Je kunt kiezen uit een van de volgende workshops:

Create your own movie?

Je gaat je eigen Stop Motion film maken. Je kan gebruik maken van al onze techniek faciliteiten. Denk onder andere aan 3D- en laserprinters. 
 

Picasso, Picasso Picasso! 

Wie was die man nou echt? Waarom werd hij zo populair? 

We gaan tekenen in de stijl van Picasso.  

 

Produceer je eigen song!

Altijd al je eigen nummer willen maken? Kom dan jouw eigen song produceren op het Segbroek! Onze muziekdocent die zelf wekelijks op het muziekpodium staat, helpt jou hier graag bij.    

 

Ook leerlingen die vorig schooljaar het pre-mavo programma van groep 7 hebben gevolgd, zijn van harte welkom om mee te doen met het pre-mavo programma van groep 8.

 

Wanneer en waar?

Woensdag 24 januari 13.00 - 15.00 uur, locatie Goudsbloemlaan

Woensdag 31 januari 13.00 - 15.00 uur, locatie Goudsbloemlaan

Woensdag 7 februari  13.00 - 15.00 uur, locatie Goudsbloemlaan

 

Interesse?

Je kan je opgeven tot uiterlijk 12 januari 2024. Opgeven kan via deze link. Op dinsdag 16 januari krijg je dan een mail met meer informatie.   

    

Let op: er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Er zijn geen kosten verbonden aan het pre-mavo programma van groep 8.